streda, 26. september 2018

Zamestnanci NDS darovali knihy onkologickým pacientom

Zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti sa spojili pre dobrú vec. Národnému onkologickému ústavu darovali takmer 300 kníh.

Národná diaľničná spoločnosť zorganizovala pre svojich zamestnancov aktivitu s názvom " Vymeň svoju starú knihu", súčasťou ktorej bola podpora vybraného charitatívneho zariadenia. Počas jedného mesiaca mohli zamestnanci NDS uložiť do dočasnej knižnice svoje knihy a zároveň si vybrať takú, ktorá ich z aktuálnej ponuky zaujala. Takmer 300 kníh, ktoré v knižnici ostali sme darovali Národnému onkologickému ústavu.

"Veľmi ma teší množstvo ľudí, ktorí sa do akcie zapojili. Považujem to za prejav úcty voči zamestnancom Národného onkologického ústavu a prejav solidarity s pacientmi. Týmto sa naša pomoc onkologickým pacientom určite nekončí. Už teraz rozmýšľame nad ďalšími aktivitami, ktorými by sme mohli spríjemniť dni tým, ktorí sa ocitli v neľahkej situácii, " povedala riaditeľka úseku podpory riadenia NDS Jana Jakabová, ktorá knihy osobne odovzdala medicínskemu riaditeľovi Národného onkologického ústavu Jurajovi Pechanovi.